|
|
|
مواد لازم
برای 6 تا 8 نفر
سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلیله) = یک کیلو
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه در حدود 100گرم
لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن=250گرم در حدود یک پیمانه
|
 |
|
گوشت
را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار
لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می
شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم.
بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش
آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق
سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.