|
مواد لازم |
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورد کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را با گوشت
(تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم
تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دو روی آنرا سرخ
میکنیم.
بعد از آماده شدن ، مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده
و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور
جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت
10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.