مواد لازم سینه مرغ= 1 عدد کامل
پیاز= 2 عدد متوسط
خامه= 50 گرم
آرد= 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه= به میزان دلخواه
ادویه کاری= 2 قاشق مربا خوری
کره= 50 گرم
روغن= 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی= 2 عدد متوسط
ابتدا
مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد
چوبه بگذارید نیم پز شوند (با 2 لیوان آب). سپس پیاز بعدی را نگینی کرده
با کره و روغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز
ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب
کاملا مخلوط میکنیم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ
مان که نیم پز شده اضافه میکنیم .
سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ
میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه
میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم . این غذا حتما
باید با برنج سرو شود و یک غذای هندی است و بسیار خوش طعم برای کسانی که
غذا های ادویه دار و تند دوست دارند .