مواد لازم گوشت =500گرم
کنگر=1کیلوگرم
پیاز متوسط =یک عدد
روغن=250گرم
آبلیمو=یک استکان
نمک=به میزان لازم
زعفران =کمی
اول گوشت را قیمه کرده و بگذارید بپزد سپس تیغ های کنگر را با چاقو یا قیچی جدا نموده و ساقه کنگر بماند حالا ساقه کنگر را به قطعات کوچک حدود 2 الی 3 سانتی متر ببرید و پس از شستن در روغن سر تف بدهید و بعد پیاز رنده شده را سرخ نموده و به آن اضافه کرده و پیاز سرخ شده و کنگر سرخ شده را در داخل گوشتها ریخته و بگذارید با همان آب گوشتها بپزد وقتی که پخته شد آبلیمو و نمک را به آن اضافه نموده و سپس زعفران را در آبگرم حل نموده و به آن اضافه کنید وقتی خورشت جا افتاد و روغن آن رو آمد غذای شما آماده است