مواد لازم گوشت= نیم کیلو |
گوشت را قطعه قطعه نموده در پیاز سرخ و سپس بگذارید بپزد، کدو را پوست کنده و بشویید و سپس به لوزی های متوسط به اندازه قوطی کبریت
ببرید و در روغن سرخ کنید 2 عدد پیاز هم رنده کنید و سرخ نمایید ، غوره را
ساقه و دم آن را گرفته و در روغن سرخ کنید ( می توان به جای غوره 2 یا 3
قاشق آبغوره که بستگی به میل شما دارد استفاده کنید ) حالا آبگوشت پخته
شده را که به اندازه یک لیوان آب دارد ، پیاز و کدو و غوره و نمک و فلفل و
روغن را به آن اضافه کنید و بگذارید که بجوشد ( اگر آبغوره در دیگ اضافه
نمودید باید مقدار نمک بیشتر باشد و بهتر است که طعم غذا را بچشند چون
غوره ترشح است و نمک کمتری لازم است ) پس از اینکه غذا جوشید و جا افتاد و
به روغن آمد ( البته حرارت باید ملایم باشد ) غذای شما آماده است. طرز تهیه غوره برای
تهیه غوره در ماههای خرداد و تیر که در بازار زیاد است غوره های بی دانه
را با خوشه هایش شسته و در شیشه گذاشته و روی آن آبغوره و نمک ریخته و درب
آن را محکم ببندید که هوا نکشد و در زمستان به جای غوره در انواع خورشها
استفاده نمایید.