مواد لازم گوشت ماهیچه =نیم کیلو
پیاز بزرگ= 1عدد
قارچ تازه =نیم کیلو
روغن= 200 گرم
نمک وفلفل= کمی
سرکه =یک استکان
جعفری خورد شده =یک استکان
آبلیمو =5 قاشق سوپ خوری
زعفران= 5 گرم
گوشت را قطعه قطعه نموده و در پیاز سرخ و سپس بگذارید بپزد قارچ ها را در آب سرد که نمک و سرکه در آن ریخته اید خوب داخل کنید به طوری که همه جای آن به محلول آغشته شود و سپس از محلول خارج نموده و با آب معمولی بشویید و با پارچه خشک کرده و اکنون قارچها را به قطعات 2 الی 3 سانتیمتر بریده و در روغن سرخ نموده و در داخل آبگوشت ریخته و روغن را هم به آبگوشت اضافه نموده و بگذارید کمی بجوشد و سپس جعفری خورد شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران حل شده در آب گرم را به آن بیفزایید وقتی که خوب جا افتاد غذا آماده است.