طرز تهیه خمیر
1 و ¼ آرد، مخمر و
نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با
سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم.
مواد
چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد
را به مدت سه دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن
از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی
سطحی که آرد پاشیده شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده،
خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت
با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش
را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد
علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر
داشته باشید.
طرز تهیه مواد روی پیتزا
فر را با حرارت 375
درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی
که آرد پاشیده شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با
استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر
بریزید.
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را
در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید .
پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده،
ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10
تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده،
برش بزنید و فورا سرو نمایید.
نکته : این پیتزای کلاسیک در سال
1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به
افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشود که
به طبع ملکه نیز خوش آمده است.