مواد لازم مواد لازم برای سس گوجه فرنگی مواد لازم برای روی پیتزا
شکر = 1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر = 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم = 4/1 لیوان
آرد سفید = یک و نیم لیوان
نمک = 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع = 2 قاشق غذاخوری
روغن = 1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده = 1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده = 2/1 لیوان
سس گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک = 1 قاشق مرباخوری
پیاز ریز خرد شده = 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده = نصف عدد
پنیر موتزارلا رنده شده = 2/1 لیوان
کالباس ریز خرد شده = 40 گرم
برای تهیه
خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از
قبل الک کرده ایم ، همراه مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر
نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم
تقسیم می کنیم . روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را
با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را
روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را
از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در
سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه
سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد. با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل
را تکرار می کنیم.
طرز تهیه سس
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ
نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را
ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه
همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم .