|
مواد لازم |
|
مواد لازم برای خمیر |
طرز تهیه خمیر طرز تهیه مواد روی پیتزا روغن
زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و
فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن
اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم .
ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع
به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را
بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر
روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه
میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به
تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به
دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا
چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و
روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه
کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده
پخت می باشد.