مواد لازم گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده =یک کیلو
روغن یا کره =100 گرم
پیاز متوسط =3 تا 4 عدد
آرد =یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه =150 گرم
سیب زمینی پشندی =1 کیلو و نیم
نمک و فلفل =به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید =2/1 پیمانه
پیاز
را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال
می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف
را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می
ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود ؛ بعد
آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم بعد
نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به
نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب
زمینی کاملا گرفته شود. روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات
در روغن سرخ می کنیم ؛ سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می
شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته
و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم
تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.گوشت
را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده
شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم