مواد لازم برنج =1 کیلو
عدس =250 گرم
قارچ =250 گرم
گوشت چرخ کرده =250 گرم
رب گوجه فرنگی =2 قاشق سوپخوری
روغن مایع =1 فنجان
پیاز سرخ شده =3 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده =1 قاشق چایخوری
زرشک سرخ شده =3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل =بمقدار لازم
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می
کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک
فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به
گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می
ریزیم. مقداری روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بکشد و زرشک را در
آخر روی پلو می ریزیم