مواد لازم سیب زمینی پوست کنده = 500 گرم
گوشت چرخ کرده = 250 گرم
پیاز متوسط = 2 عدد
روغن مایع = 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آپ پز = 3 عدد
جعفری خرد کرده = 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی =1 قاشق سوپخوری
کره = 150 گرم
نمک و فلفل = به اندازه کافی
پیاز
را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط
می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت
داده شود. سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه
می کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می ریزیم و بعد از دو جوش، تخم مرغ های
پخته شده را داخل آن رنده می کنیم
جعفری های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از
روی حرارت بر می داریم. داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم به طوری که ته
آن آسیب نبیند و سوراخ نشود. سپس سیب زمینی ها را در کره مایع می غلطانیم
و داخل آنها را با مواد آماده شده پر می کنیم و در ظرفی می چینیم و 2 قاشق
کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. می توان سیب
زمینی ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه
فارنهایت و یا در کیک پزهای خانگی پخت