مواد لازم گوشت راسته پاک کرده =500 گرم
فلفل دلمه ای = 2 عدد
پیاز = 4 عدد
پیاز رنده کرده =1 قاشق
گوجه فرنگی= 8 عدد
ماست= 2/1 پیمانه
آب لیمو =2 عدد
زعفران =1 قاشق مربا خوری
روغن= 4 قاشق
برای
تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود .
نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد
(بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود
) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم
نمود
انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ بقطر دو
سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لازم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده
می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را
در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لااقل یکشب بماند بعد گوشتها را به
سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه یک قطعه کوچک
دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد