مواد لازم گوشت فیله گوساله =4 برش نازک
آرد =مقداری برای غلظت
آرد سوخاری =مقداری برای غلظت
کره =30 گرم
روغن =60 میلی لیتر
سس گوجه فرنگی =100 گرم
پنیر پارمیزان =50 گرم
پنیر موتزارلا =75 گرم
تخم مرغ زده شده =1 عدد
نمک و فلفل =به میزان دلخواه
آرد،تخم
مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را
ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت
یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با
هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم
باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود
بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می
ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در
فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می
کنیم