مواد لازم گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
بادمجان متوسط = 4 تا 5 عدد
سیب زمینی پخته شده و ورقه شده = 4 عدد درشت
سیر = 4 تا 5 حبه
نمک و ادویه = به مقدار لازم
پیاز = 2 عدد بزرگ
سس سفید = 1 فنجان
پنیر پیتزا = 100 تا 150 گرم
رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذا خوری
ابتدا کیک را در یک قابلمه گود می پزیم پس از پختن و طلائی شدن از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. سپس ژله را آماده کرده و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سر کیک را کمی برداشته از قسمت وسط کیک داخل آن را خالی می کنیم بطوری که ته و دیواره مقداری داشته باشد، به قطر حدود 2 سانت می گذاریم باقی بماند ، ابتدا خامه را آماده کرده و به ته و کناره داخلی کیک بمالید تا منفذ داخل کیک پوشیده شود، حال ژله، میوه، خلال بادام . کمی از خامه مخلوط کرده داخل کیک را پر می کنیم . قسمت سر کیک را به ته آن کمی خامه مالیده تا به بقیه مواد بچسبد. سر کیک را گذاشته و کمی فشار می دهیم تا یک اندازه شود. حال دیواره و روی کیک را با خامه آماده می پوشانیم و با خامه در قیف تزئین می کنیم. کیک را برای چند ساعت در یخچال می گذاریم تا تمام مواد داخل آن به هم بچسبد