مواد لازم راسته گوساله = دو قطعه 200 گرمی
سس خردل و سس سویا = دو قاشق مربا خوری
ژامبون مرغ = 2 ورق
فلفل سیاه و ریشه جوز هندی = یک قاشق چایخوری
تخم مرغ = 2 عدد
شیر = 1 لیوان
پنیر پیتزای زرد رنگ = 2 ورق
آرد سوخاری و آرد معمولی = به مقدار لازم
روغن = جهت سرخ کردن
ابتدا گوشتها را با استیک کوب می کوبیم تا به صورت مربعی نازک درآید . سس خردل، سس سویا، فلفل سیاه و ریشه جوز هندی رامخلوط کرده روی قطعه گوشت می مالیم. یک ورق پنیر پیتزا را روی همین مواد گذاشته سپس دو ورق ژامبون و یک ورق دیگر پنیر پیتزا را روی آن قرار داده و در انتها تکه گوشت دیگر را روی پنیر پیتزا گذاشته کمی فشار می دهیم تا لبه های دو تکه گوشت به هم برسند و با استیک کوب لبه ها را می کوبیم تا به اصطلاح دوخته شود. قطعه گوشت را داخل شیر گذاشته بعد از ظرف شیر درآورده و روی گوشت می ریزیم تا همه ی گوشت را بپوشاند دوباره به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا رنگ آن طلائی شود