مواد لازم زبان گوساله = 1 عدد
قارچ = نصف بسته
سبزی معطر ( ترخون ، نعنا ، جعفری ) = یک دسته کوچک
سیر = چند حبه
نمک و فلفل قرمز = به دلخواه
پیاز متوسط = 1 عدد
زبان را شسته و در قابلمه حاوی آب بگذارید و روی حرارت قرار دهید . کف های روی سطح آب را جمع کنید . سبزی معطر را پس از تمیز نمودن و شستن به صورت دسته ای با سیر و پیاز به زبان بیافزائید. حرارت را کم کرده و بگذارید زبان کاملا بپزد ( مدت پخت زبان 4 تا 5 ساعت می باشد ) . وقتیکه آب به نصف رسید کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا چند چوش دیگر بزند. سپس از ظرف خارج نموده داغ داغ پوست آن را بگیرید و بگذارید سرد شود. سپس با کارد تیزی ورقه ورقه نموده بطوریکه انتهای ورقه ها از هم جدا نشودو فرم زبان محفوظ بماند. قارچ را نیز بعد از شستن ورقه ورقه کرده و کمی در کره سرخ کنید . سپس با آب زبان که صاف کرده ایم مخلوط کرده و قدری فلفل به آب افزوده و می گذاریم چند جوش بزند وسس آن غلیظ گردد. این سس را روی زبان بریزید