مواد لازم گوشت گوسفندی چرب = نیم کیلو
عدس = 250 گرم
پیاز بزرگ = 2 عدد
نعناع خشک = 2 قاشق سوپخوری
کشک سائیده = نیم لیتر
بادمجان متوسط =8 عدد
روغن = 300 گرم
زعفران و نمک و فلفل = به مقدار کافی
گوشت را کاملا بگذارید پخته و له شود و بعد استخوان های آن را جدا کنید. عدس را بگذارید جداگانه پخته شود و بعد با گوشت کوب له نموده و از صافی فلزی رد نموده تا پوستش گرفته شود بعد بادمجان ها را سرخ نموده و در پایان پیاز ها را هم سرخ کرده و همه را با گوشت که حدود نصف لیوان آب دارد مخلوط کرده خوب بکوبید تا له شود بعد عدس و بقیه نمک و فلفل و زعفران حل شده را در آب گرم مخلوط کرده و همه را با هم ورزیده تا خوب له شده و کش بیاورد وبگذارید آب آن جذب بقیه مواد شود و در آخر که خوب ورزیده شد از روی آتش برداشته و با مقداری نعناع داغ که قبلا سرخ نموده اید روی آن ریخته و رویش را با کشک و نعناع داغ به سلیقه خود تزئین کنید . حالا میتوانید این غذای لذیذ را به همراه خانواده میل نمائید و از صرف آن لذت ببرید