مواد لازم گوشت گوسفندی یا گوساله (سینه یا قلوه گاه باشد) = 2 کیلو
گندم پاک کرده = 1 کیلو
نخود = 250 گرم
نخود و گوشت را بگذارید بپزد بطوری که کاملا پخته شده البته حرارت باید کاملا ملایم و زمان پخت کاملا طولانی باشد . گندم را جدا بپزید و خوب بکوبید و بعد از سافی رد کنید تا پوست آن کاملا گرفته شود و بعد گوشت ها را از آب در آورده و استخوان هایش را جدا نموده و باز گوشت و گندم را در دیگ آبگوشت بریزید و دائم آن را با قاشق چوبی هم بزنید که ته نگیرد و هم ورز دهید تا خوب کش بیاورد البته باید مقداری آب گرم در دسترس باشد تا چنانچه سفت شد آب را به آن اضافه کنید وقتی کاملا ورز دادید و کش آورد حلیم آماده است و می توان در موقع کشیدن کمی روغن بر روی آن بریزید و با قیمه و شکر می توان میل کرده و لذت ببرید