مواد لازم مرغ = 1 عدد حدود دو کیلو
زعفران حل کرده = دو یا سه قاشق چایخوری
نمک = به دلخواه
فلفل = نصف قاشق چایخوری
مرزه خشک و پودر شده و یا تازه = 3-4 قاشق غذا خوری
روغن مایع = 3-4 قاشق غذا خوری
پیاز ریز شده = 2 عدد متوسط
مرغ را به دقت بشویید داخل شکم آنرا خوب خالی کنید و بشویید . در صافی گذاشته تا آب داخل شکم آن گرفته شود. در کاسه ای روغن ، نمک، فلفل، زعفران و مرزه و پیاز ریز شده را مخلوط کنید. مقداری از این مواد را داخل شکم مرغ بمالید و بقیه را روی شکم و پوست مرغ بمالید. مرغ را در ظرفی پیرکس یا ظرفی که بتوان در فر گذاشت چرب کنید و بگذارید و بقیه مواد را روی سطح مرغ بریزید. ظرف را در قسمت وسط فر با حرارت 350 فار نهایت به مدت 1 ساعت بگذاریدتا مرغ پخته و طلائی شود. تذکر: بهتر است در نیم ساعت اولیه روی مرغ را فویل بکشید تا زود روی آن نسوزد. بعد فویل را برداشته تا طلائی و برشته شود . در ظرف گذاشته از سس زیر مرغ که در ته ظرف مانده روی مرغ بریزید.