مواد لازم گوشت راسته گوسفند یا گوساله :1 کیلو
پیاز : 2 عدد
نمک نصف قاشق
بهتر است از گوشت گوسفند استفاده نمایید چون گوشت گوسفند خوشمزه تر و به عبارتی پو ک تر از گوشت گوساله است .
طرز تهیه : ابتدا نمک را با گوشت قاطی می نماییم تا نمک به همه جای گوشت قاطی شود بعدا اگر دوست داشتید به صورت لقمه ای گوشت را تکه تکه می کنید و اگر دوست داشتید یک کباب برگ در ست حسابی درست کنید وسط گوشت را ببرید به طوری که به دو قسمت مساوی تقسیم شود بعدا بر روی گوشت می کوبید و بعد گوشت را به اندازه عرض ۳ انگشت می برید و بعدا آنها را توی سیخ می کنید و پیاز رنده شده را بر روی گوشت روی سیخ ریخته و می کوبیید در ضمن از روغن و چیز های دیگر استفاده ننمایید