مواد لازم گوشت فیله گوساله : 700 گرم
پیاز : 4 عدد
فلفل دلمهای سبز : 2 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
قارچ درشت : 4 عدد
رب گوجه : 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع : مقداری
نمک و فلفل : به میزان لازم
دو
عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در صافی ریخته و فشار میدهیم
تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یک دست برش داده و
به مدت 24 ساعت در آب و پیاز
بخوابانید
آنگاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را به قطعات
یکدست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده، قسمت بالای فر
را روی آخرین درجه روشن کرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه
فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده، کف سینی فر
را با روغن مایع چرب نموده، کبابها را در سینی قرار داده و در
پنجره بالای فر میگذاریم تا یک طرف کباب بپزد . بعد آن را
برگردانده و طرف دیگر را میپزیم . کمی نمک و فلفل روی کباب
میپاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن
مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و میگذاریم چند
جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و
بعد از 2دقیقه از فر بیرون میآوریم