مواد لازم ماهی را تمیز کرده و
قطعه قطعه نموده و از شب قبل در آب پیاز بخوابانید و بگذارید در یخچال تا
روز بعد بماند سپس قطعه های ماهی را به سیخ کشیده و روی آتش سرخ نمایید و
دائما بوسیله برس تمیزی به اطراف آن روغن بمالید و پس از کباب شدن مخلوطی
از نمک و زعفران و آبلیمو و روغن درست کرده و همانطور که داغ است روی ماهی
ها بمالید و در روی نان بچینید و در سفره ببرید و با برگ جعفری و پیاز
حلقه شده تزئین
نمایید
ماهی اوزون برون : 1 کیلو
پیاز درشت : 2 عدد
نمک ، فلفل ، زعفران ، آبلیمو و روغن : به مقدار کافی