مواد لازم
روغن مایع = 1 فنجان
سیر = 6 حبه
باقلا = 300 گرم
شیوید = 150 گرم
تخم مرغ = 4 عدد
آب = 4 لیوان
زرد چوبه = 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل = به مقدار لازم
روغن را حرارت داده و سیر های رنده شده را تف داده باقلا را شسته و بعد از آبکش کردن 10 دقیقه با سیر تف دهید . شوید خرد شده را به باقلا و سیر افزوده سپس زردچوبه و نمک و فلفل را نیز افزوده و بعد از 5 دقیقه حرارت دهید. آب را به مواد افزوده و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید. در انتها تخم مرغها را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید . بعد از بسته شدن تخم مرغها، باقلا قاتق آماده است. برای تزئین نیز یک عدد تخم مرغ را به صورت نیمرو روی آن قرار دهید