مواد لازم |
پیاز را ریز یا رنده کرده و سرخ نمایید. سیر را نیز ریز کرده در همان ظرف سرخ کنید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید . گوجه فرنگی را پوست گرفته (در آب جوش انداخته فوری بیرون آورید تا به راحتی پوست شود) و ریز کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. کمی از آب گوشت را هم اضافه کنید. ظرف بهتر است پیرکس باشد ، کمی آن را چرب کنید و مقداری از سس فوق را در آن بریزید سپس پیاز، کدو، بادمجان و هویج حلقه شده و کرفس ریز شده را لا به لای آن چیده و از سس آماده و غلیظ فوق بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید، درب ظرف را گذاشته تا 40-30 دقیقه آهسته بپزد. اگر با این مقدار سس پخته نشد کمی دیگر از آب گوشت در کنار ظرف بریزید . این مواد نباید زیاد له شود بلکه بایستی شکل آن در عین حالی که پخته می شود حفظ شود.