مواد لازم
ماکارونی = 250 گرم
روغن = 250 گرم
جعفری خرد شده ساطوری = 2 قاشق غذاخوری
آرد = 1 قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک = به مقدار کافی
جوش شیرین = 1 قاشق چایخوری
ابتدا ماکارونی ها را قبل از اینکه در آب بریزید خوب خرد کنید سپس آنها را در یک قابلمه آب ریخته و مانند برنج بگذارید جوش بیاید و در همین حال 2 قاشق غذاخوری نمک هم به آن اضافه نمایید سپس مقداری از ماکارانی ها را برداشته بمحض اینکه حالت خشکی خود را از دست داد و زیر دو انگشت نرم بود آن را در صافی ریخته و آبکش کنید و چنانچه شور است یک کاسه آب گرم روی آن بریزید و سپس بگذارید سرد شود تا نیم ساعت صبر کنید و برای اینکه به هم نچسبد 2 بار آبکش را تکان دهید. سپس آنها را در یک ظرف ریخته و تخم مرغ ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و آرد و جوش شیرین و جعفری خرد شده داخل ماکارونی ها بریزید در تاوه روغن را داغ کرده و این مایع را روی آن بریزید و رویش را هموار نمایید و پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید