مواد لازم |
اسپاگتی
را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب
سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می
کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها را در روغن سرخ می
کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی
هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود
گوجه فرنگی های رنده شده بعلاوه 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و بعلاوه1
لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.سس گوجه فرنگی را به
مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی + زردچوبه + پودر فلفل قرمز +
پودر اورگانو + نمک را به آن اضافه کرده و مواد بدست آمده را به مدت 5
دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود . اسپاگتی ها را به مواد
اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد
ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. ظرف را به مدت نیم
ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم . بعد آن را از فر خارج
کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم