مواد لازم |
برنج را می شوییم ودر صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود. 2
قاشق غذا خوری روغن را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم و
برنج را یک دقیقه در آن سرخ می کنیم. آب و دو قاشق چایخوری نمک را به آن
اضافه می کنیم. حرارت را زیاد کرده و وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم می
کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت 20دقیقه با حرارت ملایم
بپزد سپس آنرا کنار می گذا
ریم
در
قابلمه مناسبی 3 قاشق غذاخوری روغن را داغ می کنیم و زنجفیل و آبغوره را
در آن تفت می دهیم. سپس هویج ، کدو ، سا قه کرفس را در آن می ریزیم. در
قابلمه را می گذاریم و 10دقیقه آن را با حرارت متوسط می پزیم و گاهگاه آن
را هم می زنیم. آنگاه جوانه ماش را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد آنها را
یک دقیقه دیگر سرخ نموده و سس را به آن اضافه می کنیم ( در صورت تمایل
برای حفظ رنگ پلو می توان سس را جداگانه نیز سرو کرد.) سپس سبزیجات را
کنار می گذا
ریم
در
قابلمه تفلون مناسبی دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را داغ می کنیم و
پنیر سرخ شده را سرخ می کنیم تا کمی طلایی شوند. بادام را هم اضافه می
کنیم و چند لحظه تفت می دهیم. سپس برنج پخته شده و مخلوط سبزیجات را داخل
آن می ریزیم و 2 دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم. گیشنیز خرد شده و
باقیمانده نمک را هم اضافه می کنیم وبه آرامی همه مواد را مخلوط می
کنیم