مواد لازم
اسپاگتی = 1 بسته
گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
سس گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری
پیاز = 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه = 2 عدد
نمک و فلفل = بمقدار لازم
پنیر موزاریلا = بمقدار لازم
اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک
اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا
بهم نچسبند. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می
کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود
سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم
گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد. (در صورتیکه
آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت
کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود) . نصف اسپاگتی ها را در ظرف
پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را
با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده
می پاشیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می
گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود