مواد لازم
خمیر لازانیای آماده = 1 بسته
گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
پیاز سرخ شده = 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی = 1 قاشق سوپخوری
سس سفید =2 فنجان
پنیر پیتزا = 200 گرم
روغن = 100 گرم
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می
گذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه
کرده و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. از این مایه گوشتی برای انواع
غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده می کنیم
برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماکارونی ) ، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، می
گذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن
خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و
بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن
آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته
و روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که
موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا
مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم
در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، 2 قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر
لازانیا قرار می دهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و
سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس
سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم.
ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت 350 درجه فارنهایت به
مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را
می توانید از سوپرها نیز تهیه کنید