|

|
مواد لازم
ماکارونی = 500 گرم
گوجه فرنگی = 1 کیلو
فلفل دلمه ای = 1 عدد
قارچ = 250 گرم
کرفس = 3 ساقه
پیازچه = 100 گرم
جعفری = 50 گرم
هویج = 2 عدد
سیر = 2 حبه
شکر = 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی = 3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند = 2 قاشق غذاخوری
سرکه = 4 قاشق غذاخوری
کره = 50 گرم
آویشن و زیره ، از هر کدام = 1 قاشق مرباخوری
گردو هندی = 2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده = به میزان لازم
|

| |
گوجه
فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و
به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید
سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس
پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا
سس غلیظ شود ؛ ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن
ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می
توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی ، مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه
آن را دم کرده و سپس سرو نمایید