مواد لازم
اسپاگتی رشته ای = 500 گرم
سوسیس = 4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده = 2 عدد
سیر ریز شده = 4 حبه
فلفل دلمه سبز = 2 عدد ریزشده
روغن زیتون = 2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده = 4 عدد
رب گوجه فرنگی = 4 قاشق غذاخوری
آب = 1 لیوان
قرص عصاره مگی = 1 عدد
زردچوبه = 2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز = 2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو = کمی
نمک = به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده = 1 لیوان
اسپاگتی
را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب
سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می
کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها را در روغن سرخ می
کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی
هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود
گوجه فرنگی های رنده شده
بعلاوه 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و بعلاوه1 لیوان آب را در ظرفی
جداگانه با هم مخلوط می کنیم.سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات
اضافه کرده،عصاره مگی + زردچوبه + پودر فلفل قرمز + پودر اورگانو + نمک را
به آن اضافه کرده و مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می
جوشانیم تا کمی غلیظ شود . اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم
مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را
پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه
سانتیگراد در فر می گذاریم . بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با
جعفری خرد شده تزئین می کنیم