مواد لازم مرغ
را تکه می کنیم خوب می شوئیم و در قابلمه می ریزیم .سپس آب را به آن اضافه
می کنیم. ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کم کرده
و می گذاریم مرغ به مدت 2 ساعت بپزد. پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن
را ریش ریش می کنیم. مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت
ملایم می گذاریم. برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم. نمک و فلفل را
اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم درست شود و در آخر
کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم.
مرغ = 100 گرم
برنج =2/1 لیوان
آب = 8 لیوان
کره =1 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده =3/1 لیوان
نمک و فلفل =بمقدار لازم