مواد لازم پیاز
و کرفس را درون تابه با روغن تف دهید. آرد را هم حدود سه دقیقه با همین
مواد تف دهید. میگو ها را در ظرفی جدا، با روغن تف دهید . مواد فوق را
درون قابلمه ریخته و برنج، ذرت پخته شده، شیر، نمک، فلفل و کره را نیز به
مواد قابلمه افزوده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.
میگو پاک شده = 300 عدد
پیاز خرد شده متوسط = 1 عدد
کره = 50 گرم
شیر = یک ونیم لیوان
کرفس ریز خرد شده = 100 گرم
ذرت پخته شده = نصف لیوان
برنج = 1 استکان
نمک، فلفل و روغن = به میزان لازم
آرد = 3 قاشق غذا خوری