مواد لازم پیاز
را ریز کرده با 4-3 قاشق روغن مایع در قابلمه ای سرخ کنید. آرد را کمی تف
داده رب را هم اضافه کنید. گوجه فرنگی را شسته ورنده کنید تا پوست آن جدا
شود و به مواد فوق افزوده و تف دهید. سپس آب گوشت یا آب مرغ را به همراه
نمک و فلفل را ریخته و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود تا غلیظ شود. این
سوپ به رنگ قرمز کمرنگ است و از مواد آن چیزی دیده نمی شود ولی غلیظ است .
سوپ را در سوپ خوری ریخته ، روی آن ساقه پیازچه حلقه شده ریخته و خامه را
به شکل گرد روی آن بریزید . این گونه سوپ های غلیظ را می توان در فنجان هم
سرو کرد.
پیاز متوسط = 1عدد
آب مرغ یا آب گوشت = 5 لیوان
گوجه فرنگی قرمز = نیم کیلو
رب گوجه فرنگی = 1 قاشق غذا خوری
نمک وفلفل = به دلخواه
آرد = 2 قاشق غذا خوری
ساقه پیازچه = 2عدد
خامه = 3 قاشق غذا خوری