مواد لازم ابتدا
ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به
مدت یک ساعت بپزد ، سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و
مواد پخته شده را به آن اضافه کنید ، ما بقی شیر را با خامه ترشی مخلوط
کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد وقتی که تمام مواد خوب
پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و
میل نمائید.
ذرت = ٣ پیمانه
جعفری خرد شده = ۲پیمانه
کرفس = ۲ پیمانه
پیاز متوسط = ۱عدد
شیر = ۲ پیمانه
خامه = ۱ پیمانه
آرد = ٣ قاشق غذا خوری
فلفل و نمک = به مقدار کافی