مواد لازم ابتدا
لوبیا را ریز کرده با نمک و مقداری جوش شیرین روی حرارت ملایم قرار داده
تا پخته شود. بعد با استفاده از آبکش ، آبش را خشک کنید .پیاز را سرخ کنید
. عدس را نیز با آب لوبیا پخته ، آبکش نموده پوست بکنید . بعد زرده تخم
مرغ ها را خوب هم بزنید ، با مواد دیگر و با روغن ، نمک ، فلفل ، ادویه و
مقداری از آب لوبیا روی حرارت ملایم قرار داده تا سوپ جا بیافتد . سپس کره
را به آن اضافه کرده بگذارید تا چند جوش بزند . سوپ آماده است . استفاده
از جوش شیرین به این خاطر است که رنگ لوبیا تغییر نکند.
لوبیا سبز = ٣٥٠ گرم
عدس = ٣٥٠ گرم
زرده تخم مرغ = ۲ عدد
پیاز = ۲ عدد
کره = 100 گرم
جوش شیرین = ٥ گرم
روغن و آبلیمو = به مقدار کافی
فلفل ، ادویه ونمک = به مقدار کافی