مواد لازم هویج
و پیاز خرد شده را در روغن سرخ نموده به همراه آب گوشت و گوجه فرنگی
بگذارید پخته شود . سپس به آن آرد و شیر اضافه نموده ، بگذارید سوپ پخته
شود . در نهایت به آن کره ، نمک ، فلفل وزبان خرد شده اضافه نموده بگذارید
تا سوپ جا بیافتد . سپس در ظرفی زیبا و مناسب بکشید تا زینت سفره شما
باشد.
گوجه فرنگی = ۱کیلو
شیر = ۱لیوان
آب گوشت = ۱لیتر
هویج = ٣عدد
زبان پخته شده گوسفند = ٣٠٠گرم
آرد = ٥٠گرم
پیاز = ۲عدد
روغن و کره = به مقدار کافی
فلفل ونمک = به مقدار کافی