مواد لازم ابتدا
گوشت را در یک دیگ ریخته بپزید و در یک دیگ دیگر نیز حبوبات را ریخته و
بگذارید بپزد. وقتی که برنج نیم پز شد سبزی و برنج را در آن بریزید و سپس
گوشت را که خوب پخته و له شده از دیگ درآورید و آب آن را در دیگ حبوبات
ریخته و سپس استخوان ها را از گوشت ها جدا نمائید و گوشت ها را با دست ریش
نموده یا کوبیده و بعد آن را داخل حبوبات ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را
به آن اضافه نموده و پیاز را در روغن سرخ نموده و با روغن در آن بریزید.
البته در تمام طول پختن باید با یک قاشق بزرگ چوبی دیگ را بهم بزنید که ته
نگیرد تا موقعی که حالت کش آوردن پیدا کند و کمی سفت شود. بعد از پختن از
روی آتش برداشته و همراه با قیمه و نعناع داغ روی آن را تزئین نمائید.
گوشت چرب = یک ونیم کیلو
نخود و لوبیا = 350 گرم
عدس = 250 گرم
تره، جعفری، مرزه، شوید، شنبلیله،گشنیز، اسفناج = جمعا 3 کیلو
لوبیا چیتی = 250 گرم
برنج نیمه = 500 گرم
پیاز بزرگ = 2 عدد
روغن = 300 گرم
نعناع خشک پودر شده = نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه = به مقدار کافی