مواد لازم آرد
گندم الک کرده را با دست کمی آب پاشیده و با دست ورز دهید و سپس از پشت
غربال رد کرده ( البته با کف دست پشت غربال بکشید که مانند نقل ریز به
زمین بریزد ) و سپس عدس و اسفناج را که قبلا خورد شده را در یک دیگ ریخته
و بگذارید که بپزد و وقتی که پخته شد این آرد های نقل شده را در آن بریزید
و با قاشق چوبی بهم بزنید بطوری که نرم نشود. سپس پیاز را سرخ کرده و در
آش ریخته و نعناع را هم سرخ کرده در آن بریزید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه
را در آن ریخته و چند جوش که زد از روی آتش بردارید اکنون غذای شما آماده
است.
آرد الک کرده گندم = 350 گرم
برگ اسفناج = نیم کیلو
عدس = 200 گرم
روغن = 150 گرم
پیاز متوسط = 2 عدد
نعناع خشک نرم شده = یک قاشق سوپ خوری
نمک وفلفل و زرد چوبه = کمی