
ابتدا
لوبیا و عدس را در یک دیگ ریخته و می گذاریم که بجوش آید و پخته شود وآنها
را کنار گذاشته حالا سبزی ها و برگ چغندر یا اسفناج را کمی خورد کرده، نه
آنقدر که خیلی خورد شود و در یک دیگ بزرگ آب می ریزیم و در همین حال پیاز
را خورد کرده و در روغن سرخ می کنیم و کمی نعناع خشک را جداگانه در روغن
سرخ می کنیم و کنار میگذاریم . اکنون حبوبات را در داخل سبزیجات ریخته و
کمی از پیاز های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم حدود یک
ربع بجوشد. در آخر رشته ها را کم کم در دیگ ریخته و حدود 20 دقیقه می
گذاریم بجوشد و گاه گاهی بهم می زنیم که رشته ها نچسبد. آش جاافتاده که
زیاد آبکی نیست را از روی آتش برداشته و با کشک مخلوط می کنیم و نعناع داغ
و پیاز سرخ شده را برای تزئین روی آن می ریزیم .