مواد لازم مرغ
را تکه تکه کرده و استخوان آن را جدا کنید. گوشت بی استخوان را ماشین کرده
و سپس گوشت چرخ کرده را به همراه استخوان هایش در دیگ ریخته و حدود 3 لیتر
آب سرد و پیاز های رنده شده ، سیب زمینی ، هویج و نمک و فلفل و جگر را در
آن ریخته تا حدود 2 ساعت بپزد تا گوشت آن کاملا پخته شود سپس تمام مواد
دیگر را از الک های سیمی رد کرده و بگذارید دو مرتبه روی آتش و حالا در هر
ظرفی کمی کره گذاشته و سوپ داغ را روی آن بکشید و رویش را با سبزی خرد شده
تزئین کنید.
مرغ = 1 عدد
پیاز = 2 عدد
جعفری = کمی
نمک و فلفل = 2 قاشق چای خوری
سیب زمینی = 2 عدد
هویج = 3 عدد
جگر مرغ = 1 عدد
کره = 1 قاشق