
قالب
مستطیل شکل متناسب با مایه را چرب کرده آرد می پاشیم قالب را می چرخانیم
تا کف و دیواره آن با آرد آغشته شود. کره یا روغن را با شکر و بکینگ پودر
و وانیل مخلوط می نماییم با همزن می زنیم تا شکر حل شده کره نرم و لطیف
شود. تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه می شکنیم (باید یک تخم مرغ مخلوط و
جذب کره شود. بعد تخم مرغ دوم را شکسته و به همین ترتیب تمام تخم مرغ ها
را می شکنیم) و هم زدن را ادامه می دهیم تا مایه به شکل کرم نرم و لطیف و
صافی در بیاید. بعد آرد را می ریزیم و کاملا مخلوط می نمائیم ، فر را با
حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم سپس مایه را
در قالب می ریزیم قالب را رو به پنجره وسط فر به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار
می دهیم تا کیک بالا آمده روی آن کاملا زرین شود بعد قالب را بیرون آورده
می گذاریم سرد شود و اطراف کیک را با کارد از قالب جدا می نمائیم و کیک را
در ظرف مناسبی بر می گردانیم .