مواد لازم |
ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا نموده، زرده ها را با خاک قند نرم شده آنقدر بزنید تا حالت کرم به خود بگیرد و سفیده ها را هم جداگانه در ظرفی دیگر آنقدر بزنید تا کف سفید و سفتی بدست آید. حالا شیر را در زرده تخم مرغ ریخته و سفیده ها را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب بزنید و سپس بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، قالب را چرب نموده ، مواد را داخل آن ریخته و در روی حرارت ملایم قرار دهید و روی قالب را هم یک سینی آتش زغال افروخته بگذارید و به مدت یک ساعت بماند و پخته شود و سپس روی آن را ژله ریخته و بگذارید سرد شود و میل نمایید.