مواد لازم جهت کیک |
برنج را پاک کرده و می شوییم و پس از آن در آب داغ به مدت 5 دقیقه خیس می کنیم و در این مدت شیر را در یک قابلمه می گذاریم که جوش بیاید و آب برنج را خالی نموده و برنج را هم کم کم داخل شیر در حال جوش می ریزیم و می گذاریم بپزد و در همین حال کم کم شکر را هم اضافه می کنیم و می گذاریم شکر خوب حل شود و در این زمان برنج باید پخته و نرم شده و باید از روی آتش برداریم و کناری بگذاریم تا سرد شود. اکنون برای کرم آن زرده تخم مرغ ها را با 75 گرم شکر خوب هم زده و نیم لیتر شیر را داغ نموده و با آنها مخلوط نموده و همه را روی حرارت ملایم آتش قرار می دهیم و وقتی که حالت کرم بخود گرفت از روی آتش برداشته و ژلاتین را در آب سرد کمی خیس کرده و در داخل کرم داغ می ریزیم و می گذاریم که سرد شود و در پایان برنج پخته بالا را با کرم که هر دو سرد شده اند با خامه تازه زده شده مخلوط نموده و مربای گیلاس را هم با وانیل به آن اضافه کرده و همه را مخلوط کرده و در یک قابلمه یا یک قالب ریخته و تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید و موقع مصرف آن را روی یک بشقاب برگردانید تا از قالب جدا شود و باز حدود یک ساعت در یخچال قرار داده تا حالت بگیرد و بعد مصرف نمائید.