مواد لازم |
ابتدا زرده و سفیده ها را جدا نموده و زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب هم می زنیم تا بصورت سفید و نرم درآید. اکنون سفیده ها را جداگانه کمی زده و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم و پس آن با مایع قبلی یعنی زرده تخم مرغ و شکر مخلوط کرده و کره را هم کمی گرم نموده به این مایع اضافه نموده و خوب ورز می دهیم تا جذب یکدیگر شوند. اکنون این خمیر را در یک سینی مستطیلی مخصوص شیرینی پزی ریخته ولی همه جا باید یکنواخت و با یک قطر باشد و آن را داخل فر با حرارت تند ، حدود 7 تا 10 دقیقه قرار دهید همین که رنگ روی خمیر کمی تیره شد سینی را از روی حرارت برداشته و روی یک سینی سرد یا یک سطح صاف برمی گردانیم و می گذاریم که سرد شود و پس از سرد شدن روی آنرا کرم مرینگ خامه ای ریخته و تزئین می نماییم و یا می توانیم تمام سطح آن را کرم بپوشانیم و سپس مانند رولت لوله نموده و استفاده نمائید.