مواد لازم |
خاکه
قند را با زرده تخم مرغ ها مخلوط نموده و خوب هم می زنیم تا جائی که تغییر
رنگ داده و متمایل به رنگ سفید شده و مقدار آن هم دو برابر شود و پس از آن
سفیده تخم مرغ ها را هم آنقدر می زنیم که کف سفیدی بشود و بعد از آن با
آرد مخلوط نموده و با زرده و خاکه قند قبلی مخلوط نموده و خمیری که بدست
آمده با کره آب شده خوب ورز داده حدود 20 دقیقه خمیر را در جایی خنک قرار
داده روی آن را با پارچه ای تمیز پوشانده و سپس در یک سینی مخصوص شیرینی
پزی پهن نموده وسینی را روی حرارت 350 درجه فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
پس از آن سینی را در آورده و روی یک سطح صاف برمی گردانیم (برای اینکه
خمیر به کف سینی نچسبد بهتر است کف سینی را چرب نموده مقداری کم آرد
بپاشید و پس از آن خمیر را در آن بریزید یا اینکه از کاغذ مومی استفاده
نموده و در ته سینی پهن کنید) و می گذاریم آنقدر بماند تا سرد شود. در این
مدت جهت تهیه کرم روی آن به ترتیب زیر عمل می کنیم.
زرده تخم مرغ های مخصوص کرم را با شکر مخلوط نموده و شیر و قهوه را
جوشانده و کم کم به مایع زرده تخم مرغ ها زده شده اضافه می کنیم و دائم هم
می زنیم که تخم مرغ ها نبندد و شیر را کاملا مخلوط نموده دوباره می گذاریم
روی حرارت ملایم و هم می زنیم تا مقداری غلیظ و سفت شود و پس از آن از روی
آتش برداشته و می گذاریم خنک شود (البته بهتر است این کرم را قبل از تهیه
شیرینی آماده کرده و سرد آن را روی شیرینی استفاده نمائید ) .حالا مقداری
از این کرم را روی سطح شیرینی سرد شده مالیده و شیرینی را لوله کرده و به
حالت اریب از وسط بریده و مثل تنه درخت که افتاده و نیم دیگر را مانند تنه
درخت شکسته که قسمت صاف آن در زمین و قسمت اریب آن در بالا قرار دارد می
گذاریم و روی آن با باقیمانده کرم قهوه ای و چنانچه کرم وانیلی سفید هم
داشته باشیم به شکل تنه و ساقه های زده شده درخت و پوست درخت تزئین نمایید
و در یخچال قرار داده. تا زمان مصرف باید سرد باشد.