مواد لازم
برای 5 نفر
به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز = دو عدد
رب، نمک، فلفل، زردچوبه
بهتر است از یک روز قبل لپه را بخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ، بعد از اینکه کمی طلایی
شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می
دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدا لپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه
سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم
کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه
می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم . در نهایت به خورش
آب (گرم) اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک
و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد
خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.