بازی موبایل نرم افزار موبایل کلیپ موبایل آهنگ فیلم اس ام اس

دانلود رایگان بازی , نرم افزار , زنگ موبایل کلیپ موبایل

بازی موبایل نرم افزار موبایل کلیپ موبایل آهنگ فیلم اس ام اس

دانلود رایگان بازی , نرم افزار , زنگ موبایل کلیپ موبایل

کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد

مواد لازم

کره = 175 گرم
شکر = 175 گرم
تخم مرغ = 3عدد
آرد = 175 گرم
بکینگ پودر = 2 قاشق غذا خوری
آب ولرم = 2 قاشق غذا خوری
نمک میوه =
2/1 قاشق چایخوری
مارمالاد = 1 لیوان

 

کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا پوک و سفید شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید . آرد و بکینگ پودر و نمک میوه را الک کرده و به مایه بالا اضافه می کنیم. آب ولرم را ریخته و آهسته به شکل دایره وار هم بزنید. در دو قالب 20 سانتی کاغذ مومی انداخته وچرب کنید وکمی آرد بپاشید. زیادی آرد را خالی کنید. مایه را در دو قالب ریخته و در قسمت وسط فر با حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-20 دقیقه قرار داده تا کیک پخته وطلائی شود. پس از سرد شدن روی یک کیک مارمالاد دلخواه ریخته و کیک دیگر را روی آن بگذارید. می توان به دلخواه روی آن پودر قند یا خامه شیرین داد و یا مخلوطی از پودر قند و چند قاشق شیر مخلوط کرده و روی آن بمالیدو چند تکه گردو هم روی کیک بگذارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد